VST Plugin چیست؟
امروز در هارمونیش قصد داریم به بررسی vst بپردازیم .
تا پایان این مقاله با ما همراه باشید .
(VST(Virtual Studio Technology: به معنای فناوری استودیو مجازی میباشد که مهندسان و هنرمندان آماتور و حرفهای ضبط برای بهبود پروژههای صوتی خود استفاده میکنند. در مورد VST، آنها به گونه ای طراحی شده اند که در برنامه های کاری صوتی دیجیتال (DAW) کار کنند که می توانید از آنها برای ساخت موسیقی در تنظیمات استودیو خانگی و حرفه ای استفاده کنید.
Vst به شما این امکان را می دهند که انواع ابزارهای مجازی را بدون دسترسی به نسخه های فیزیکی آن سازها ،سینث سایزرها و… در یک ضبط صوتی قرار دهید و به شما امکان می دهند صداها را به روش های جدید و هیجان انگیز تغییر دهید.
فناوری استودیو مجازی برای جایگزینی یا تمجید از تجهیزات فیزیکی توسعه یافته است. به جای سرمایه گذاری در ابزارها، سینث سایزرها، سخت افزار افکت ها و سایر تجهیزات گران قیمت، می توانید از پلاگین های VST استفاده کنید که عملکردهای مشابهی را انجام می دهند.
انواع وی سی تی ها :
VST instruments : این افزونه ها صدایی را تولید می کنند که به نظر می رسد توسط یک سینت سایزر یا یک ساز مانند پیانو یا گیتار ایجاد شده است که از محبوب ترین ها آن ها میشه به کانتکت که تحت شرکت Native Instruments ساخته شده است اشاره کرد.
Effects VST: این افزونهها صدا را میگیرند و آن را به روشهای مختلفی تغییر میدهند. آنها نمی توانند صدای جدید ایجاد کنند، اما می توانند Reverb و Delay و افکت های دیگر را اضافه کنند. این دسته همچنین شامل افزونه هایی است که انواع مختلف بازخورد بصری را ارائه می دهند ازجمله معروف ترین ها میشه به شرکت های Fabfilter – Wave -Izotope اشاره کرده.
Effect VST MIDI: این افزونهها با دادههای واسط دیجیتال ابزار موسیقی (MIDI) کار میکنند، یا به تنهایی یا در هماهنگی با سایر پلاگینهای VST. اگر یک نوازنده هستید و علاقه مند به اتصال ابزاری مانند صفحه کلید به خود از طریق اتصال MIDI هستید، اینها مفید هستند.
تا اینجا از مزایا استفاده از Vst ها گفتیم اما از اینجا معایب آن می گوییم
معایب
اگر چه این فناوری به آهنگسازان و مهندسان صدا کمک کرده اما همیشه برای کار ها و ظبط های حرفه ای چاره ساز نیست. به دلیل شکل آرتیکولاسیون هایی که در ساز ها استفاده شده بعضی مواقع سمپل گیری این ساز ها مثل ساز های زهی را با مشکل مواجه کرده یا حتی شکل رکورد گیری آن ها در جاگذاری میکروفون بعضی مواقع اشتباه میباشد و در کیفیت آن ها بسیار تاثیر گذار میتواند باشد.
یکی دیگر از معایب آن ها پر کردن Ram و Cpu در سیستم های معمولی و ضعیف میباشد.
و در آخر شما با یک سیستم و یک میدی میتوانید اکثر ساز و صدا های مختلف جهان را در اختیار داشته باشید.
ممنون که با همراه بودید .
دیدگاهتان را بنویسید